Baby en kind voor al je vragen rondom opvoeding

Loopstoel baby – De leukste loopstoeltjes voor je baby

Een reactie plaatsen

Baby loopstoelEen baby loopstoel is een geweldig leuk speeltoestel waarmee een baby al op jonge leeftijd (als ze kunnen zitten) mobiel kan zijn. Vaak vinden baby’s hun omgeving reuze interessant, maar hebben ze nog niet de kracht of vaardigheid om ook echt op ontdekkingsreis te gaan. Een loopstoeltje zorgt ervoor dat je baby zich vrij door huis kan bewegen ook al kan hij nog niet lopen.

Bekijk hier de best verkochte loopstoel bij Bol.com

Veiligheid

Er bestaan veel misverstanden over loopstoeltjes, zo zouden ze gevaarlijk zijn en slecht voor de ontwikkeling van je baby. Natuurlijk brengt een loopstoel veiligheidsrisico’s met zich mee net als elk ander speeltoestel dat je een baby aanbiedt, het is aan de ouders om gevaarlijke situaties in en om het huis te voorkomen. Ook is er nooit een wetenschappelijk onderzoek geweest dat bewijst dat het gebruik van een loopstoel de loop ontwikkeling van een baby bevorderd ofwel verslechterd. Er is tegenwoordig een keurmerk waar alle loopstoelen aan moeten voldoen hierin zijn de volgende zaken opgenomen.

  • Een loopfiets mag niet van de trap af kunnen vallen dit gebeurd bijvoorbeeld door de wieltjes te blokkeren zodra er een niveau verschil wordt geconstateerd.
  • Het zitje van de loopstoel minimaal 18 cm boven de grond is.
  • Het zitje mag nooit onbedoeld loslaten.

Al deze loopstoeltjes voldoen aan dit keurmerk.

1. Loopstoel Baninni Grey

De absolute nummer 1 onder de loopstoeltjes is van Baninni. Een stevige loopstoel waarmee uw baby nooit om zal kunnen vallen. Ouders kunnen zich lekker ontspannen als de baby in de stoel zit geen reden om continu een oogje in het zeil te houden. Tevens heeft deze loopstoel een leuk blad met activiteiten. Tevens is de stoel in 3 verschillende hoogtes in te stellen.

– Vanaf 6 maanden tot maximaal 12 Kg.

– Kan ook gebruikt worden als schommelstoel.

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

2. KEES – Loopstoel Zandvoort – Rood

Voor de kleine coureurs onder ons is er deze stoere loopstoel. Dit stoeltje is voorzien van een afneembaar speelblad en beschikt over diverse leuke auto geluiden, muziekjes en speeltjes. Tevens is de stoel voorzien van veilige rubberen stops.

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

3. KEES – Loopstoel Palm Beach Drive – Roze

Voor de schattige meisjes is er natuurlijk deze roze loopstoel van KEES. Op het speelblad vindt je verschillende speeltjes die leuke geluidjes en melodietjes spelen. Voor extra veiligheid heeft deze stoel rubberen stops. Nadat uw baby heeft leren lopen kan het stoeltje ook makkelijk gebruikt worden als loopwagentje.

– Maximale belasting 12 Kg.

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

4. Loopstoel Cabino Auto Black

Nog een stoere loopstoel van Cabino. Voor de autoliefhebbers een ware must, het elektronische speelblad zit boordevol met leuke auto geluidjes en muziekjes. Uw baby kan zonder uw hulp het hele huis door racen.

– In 4 verschillende standen in te stellen.

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

5. Babydeal – Loopauto Airplane – fifties

Voor de vliegeniers is er deze geweldige Airplane loopstoel. Het activiteitenblad is uitgerust met een heus hand gaspedaal en stuur. Het speelblad is makkelijk schoon te maken. Er zit genoeg ruimte rondom zodat je baby niet overal direct bij kan.

– Eenvoudig op te vouwen en mee te nemen

– Geschikt tot 12 Kg.

Bekijk meer reviews en check prijs bij Bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s